cykeltoj4u blog

ساخت وبلاگ

Den 22. april 2019 sluttede den 39. Tro Bro Léon. Wendramei, klædt i Androni Billigt Cykeltøj, vandt den lille gruppe sprint.

Franskmanden Jean-Paul Melue (nu tueringsdirektør) elskede Paris-Roubaix, så han valgte at holde en lignende konkurrence her. I modsætning til Paris-Roubaix erstatter Ringon stenvejen med en landlig grusvej (Ribin). Forskellen mellem de to, udover at ride feedback, grusvejen er ofte ledsaget af en lille stigning. Selvom ringets fokus ikke er høj, men det er også meget særpræg, er konkurrencen endnu mere intens end den generelle road race.

 

Grus har i høj grad øget risikoen for punktering, og mange chauffører er blevet ofre, herunder den meget aktive Gordan. Efter flere runder af shuffling kom elleve førere til den sidste sprint, og Bakat gjorde en indsats på forhånd, men udøvelsen af ​​Gujar klædt i AG2R La Mondiale Cykeltrøje havde allerede brugt sin styrke. Wendramei så på muligheden og brugte vægtfordelen til at låse sejren på op ad bakke terræn og blev den første mester i Italien i historiens historie.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 333 تاريخ : پنجشنبه 22 اسفند 1398 ساعت: 21:49